You are not logged in.

#1 Re: Bulgarian Forum » България » 2022-03-18 23:07:54

Няма да намерите в компютрите на Тайгетианите истината за България и Българите.  Причината за това е поголовното унищожаване на всичко оставено и направено от нашите предци. Погрома е тотален и безпардонен. Заличаването е на всички нива вкл и на ниво Акашови записи - там няма нищо за българите.

Сега докато четях темата дойде разбирането, че сами трябва да я разкрием. Вътрешно знам че има запазено знанието на нашите предци. И то ще бъде разкрито. Всъщност процеса е в ход от 2005г. Тогава започна да излиза от недрата на Земята истината и историята на тяхното дело - а то е колосално, огромно. В такъв мащаб, че всичко планирано от реакционните сили, колкото и тотално да е, не може да го обхване и унищожи.

Делото на такъв народ не може да бъде описано с няколко изречения. Но се побира в една единствена дума, И тя е ВЕЛИЧИЕ. Защото Българина носи Величието на Единосъщния в себе си. Това трябва да разкриете и да запълните себе си с него - с Величието на Твореца. Това е нашата съдба !!!

#2 Re: Bulgarian Forum » Славянин - що е то? » 2022-03-16 18:17:27

Да отстояваш Истината НЕ Е цапане и плюене. Който не е дорасъл за нея, я приема по този начин !

#3 Re: Bulgarian Forum » Славянин - що е то? » 2022-03-15 16:44:30

В този форум нямаш право да твърдиш, че Сварунианките грешат с информацията си.

Ако това наистина фигурира като правило, то става дума за ограничаване на свободното Слово. Кой може да ми докаже, че Сваруу са безгрешни ???  КОЙ ??? Още повече Тайгетианите ! Те какво Източника ли са ??? Само и единствено Той притежава цялото Знание и е Безгрешен. Всички нива на предаване по-долу от Източника са отразена, пречупена светлина ( информация ) !!!

Моите уважения, но това прекрачва всякакви граници !!!

Аз лично не съм убеден, че Сварууаните са поставили подобно условие. Защото в плътността от която идват много ясно се виждат границите на Знанието и това което ние наричаме Инфо !!!

Благодаря

#4 Re: Bulgarian Forum » Славянин - що е то? » 2022-03-09 16:56:06

В началото на създаването на Земята не е имало българска държава - нека бъдем коректни. Имало е невероянто развити цивилизации които са отминали с времето.
След това идва война на ниво сл система - ново тераформиране и тогава вече започва нашето задаване на хоризонта - като човешки род имам в предвид. Но това е друга тема.

#5 Re: Bulgarian Forum » Славянин - що е то? » 2022-03-09 15:36:18

Ето защо е хубаво човек да задава определени въпроси публично - получава отговори от други които са разкрили нещата по други канали. Публикувам отговор на Теменуга, пуснат в групата ЗС в същата тема:

Temenuga Staykova-Tejomaya
Според Александър Стойчев има напълно изтрита иформация в Акаша за България, за периоди от нашата история - вероятно има ембарго да се публикува информация за българския генетичен щам от високо ниво.
100% Великите сили имат голям интерес да изтрият колкото може повече от знанията за Българите, защото носят огромна неортодоксална духовна култура = просветеност = свобода.

С последното мога абсолютно да се съглася, защото от други канали знам, че българите носят гена на свободата. Което напълно се съотнася с написаното от Теменуга.

Благодаря ти Нуше.

Това отваря една друга тема, която обаче е огромна. И е свързана с онова което застъпвам от много време - плана за нашето сътворяване. Започвате ли да схващате как се навръзват нещата? Това е Уникален план на Твореца да промени статуквото, което се е окопало в Творението и което може да се промени само отвътре ! Статукво което се прокарва от Еони.

Ето я причината определени информации да не съществуват в компютрите на Тайгетианите - нейната липса в пространството. Още една важна тема !

Същото е за Иисус, същото е и за Тангра !

#6 Re: Bulgarian Forum » Славянин - що е то? » 2022-03-09 14:07:36

az09 wrote:

... Може би и ние имаме нещо общо с Тартария, цивилизацията, която е изтрита от световната история. Аз именно мисля, че всички славянски народи и някои азиатски са древните арийци, както и ние имаме Ария в името си. Скоро ще има информация за Тартария от Свару и ще видим какво ще ни каже.

Относно Арии - това означава хора - Ра = Бог, Ар=човек. Но не арийци - Арии! Онези които са били създадени в началото са се наричали БогАрии. От тях са останали сравнително малко и това са онези за които се казва че -

Са записани в Книгата на Живота. 

Като цяло тази тема не ме интересува особено, защото съм разкрил определени принципи, които са в основата на това да си БогАрий. Защо ? Това не е титла, това са ценности, които трябва да изградиш/възродиш в себе си - тогава си БогАрий - т.е. БогоЧовек. Това е расата която е на път да се оформи от настоящето човечество - Расата на БогоЧовеците !!! Всичко друго, което четете по въпроса е с по-ниска честота/вибрация !

#7 Re: Bulgarian Forum » Славянин - що е то? » 2022-03-09 12:04:15

Татария е наречена така за да се забрави, загуби, затрие българския корен. Една майка казва на своя син:

- Синочек, мы на татары, мы болгари.

Има ли какво да се добави ?

И то да е само това. Но нейсе - няма да почвам, че съм като ураган на тази тема.

#8 Bulgarian Forum » Славянин - що е то? » 2022-03-09 11:40:01

vanko57
Replies: 18

Здравейте, днес открих, че в българският сайт има тема за Украйна. И с удоволствие констатирах, че анализа на Тина е пълен и много точен, с изключение на едно, с което не мога да се съглася.
Продължавам да си задавам въпросът – Защо Българите не фигурират в нейните (техните) материали и компютри??? Траките също! ЗАЩО???

За протокола –

Траки = Българи.

Знам го от източник много над Сладураните. Затова и имам право да го пиша по този начин !!!

Ако на мястото на славяните в материала поставите българите, то тогава да – той съответства изцяло на Истината.

Ще продължа със „своеволията”. Няма славянски народ !!! Има народи които могат да се нарекат Славянски ! ЗАЩО?
Защото славянин означава:

Слава на Ян и Ин.

Т.е. Всеки който слави Божественото Проявление както на вътрешно, така и на външно ниво е СЛАВЯНИН. Ето за това става дума. И затова много от народите които прославят Божественото в неговата цялост и проявление, биват наричани славянски. Това е причината. Но славянски народ няма и аз няма да се уморя да го казвам на хората. Онзи, който придобие Очи и Уши в крайна сметка ще го схване накрая.

Цитат: - „И защото славянският народ е много силен в творческите си способности, бидейки един от най-силните …” . Това изцяло отговаря на определението за Българин и български народ!

За славяни, като народ, започва да се говори едва през 19-20в – За какво иде реч? За това да се отнеме на Българите ОНОВА, което са направили за тази цивилизация. Защото в нейната основа – основателите на тази цивилизация, са нашите предци – Българите.

Когато арабите попитали кан Кубрат:

- Кои сте вие? – явно е имало някакъв спор с тях, той отговорил,

- Ние сме тези, които създадоха този свят и не приемаме да ни се нарежда !

Ето това е Величието на Правенето – знаеш какво си сътворил и го отстояваш !

Има една притча: - Когато Господ раздавал звездите на небето, дал на всеки народ по две. Накрая дошли българите – били заети с работа – да сътворяват, та едвам сколасали да дойдат. Погледнал Господ – звездите били свършили, помислил, погледнал българите и им дал Млечния път.

Никъде не се споменава славяни в древните хроники – НИКЪДЕ. За какво тогава иде реч ??? Навсякъде по света става въпрос само и единствено за българи - под толкова много наименования, че е лесно да се подведеш!

В района, за който говори Тина има българи, които живеят там от 1400 години. Българи. Потомци на Стара Велика България. И защо е напъна да бъдат асимилирани ??? По много причини.

Толкова е огромно онова, което са оставили, сътворили, съградили нашите предци, че въпреки тоталния погром, затриване, унищожаване – тотално, безкомпромисно – въпреки това, навсякъде по Земята са останали следите на стореното от нашите Деди !!! Ето това е проявеното Величие.

Всеки който си направи труда и е ревностен в търсенето си, ще открие истината за българите и стореното от тях. Така както направих аз – тръгнах от пълен нихилист, отхвърлящ изцяло направеното от нашите деди и стигнах до там да разбера Величието на тяхното дело.

Да, то е ОГРОМНО !!!


Основният въпрос, който изникна в мен от доста време и който искам да задам и на Сваруу и Тайгетианите е:

- Защо в компютрите на Тайгетианите никъде не фигурират Българите и Траките ?

И още:

-  Защо вместо за Тракия, говорят за древна Гърция при положение, че Гърция е създадена около 6-ти век от н.е. ?

#9 Bulgarian Forum » Кой/коя е Аурора Рей / Quién es Rayo Aurora » 2022-03-06 11:47:01

vanko57
Replies: 3

В българската група ЗС един от нейните членове постоянно залива групата с материали подписани така:

A'HO
Аурора Рей
Посланик на Галактическа федерация

Моля Сладураните или някой от кораба да отговори за какъв посланник става дума, при положение, че Тайгетианите, заедно с други раси, излязоха от 5Д Федерацията, заради системното негативно отношение на 5ДФ към Земята и нейните жители.

Въпросът ми е към Сваруу и екипажа. Моля да бъде предаден.

Благодаря

...

En el grupo búlgaro SЕ, uno de sus miembros inunda constantemente el grupo con materiales firmados de la siguiente manera:

A'NO
Rayo Aurora
Embajador de la Federación Galáctica

Le pido a Swaruunian o a una de las naves que responda de qué tipo de embajador estamos hablando, dado que los taigianos, junto con otras razas, abandonaron la Federación 5D debido a la sistemática actitud negativa de 5DF hacia la Tierra y sus habitantes.

Mi pregunta es para Swaruu y la tripulación. Por favor, sea entregado.

Gracias

Забележка: Превода е чрез Гугъл и моля Тати да го погледне.

#10 Re: Bulgarian Forum » Време беше » 2022-03-03 12:27:01

TatiD wrote:

Здравейте приятели,
Радвам се да ви поздравя и тук!

Благодаря. Добре е да знаем на кого дължим тази прекрасна възможност да имаме форум на български език тук.

#11 Re: Bulgarian Forum » Време беше » 2022-03-03 11:16:46

mitkobs wrote:

Приятелю, няма нужда да ги убеждаваш какъв нород сме, те вече знаят как стоят нещата.

Дали ???

#12 Bulgarian Forum » Към Сваруу » 2022-03-03 11:11:44

vanko57
Replies: 9

Здравейте Сладурани.
Обръщам се така към трите Сваруани, защото на български то е в прекрасна рима. Когато това обръщение се появи в съзнанието ми, докато медитирах тази сутрин,  просто си легна на мястото. То за мен носи толкова много, че дори няма да се опитвам да го обяснявам. Обяснява Ума – Сърцето Носи.
От позицията на която съм, от онова което съм разкрил и нося, не на последно място изживяното време в Илюзията (май времето трябва да е в кавички), аз ви приемам като внучки. Да, много знаещи, идващи от високи плътности, опериращи в този момент в 5Д на Холограмата, но … внучки. 

Има много за което да си говорим, както на лично ниво, така и по отношение на онова за което сме дошли и което се случва.

Има няколко основни въпроса които трябва да обсъдим тук (иначе са цяла купчина), защото това което виждам е, че се движим към една и съща цел, но идвайки от различни посоки. За една година се изчистиха много от въпросите (пиша въпроси, но не е точно - многопластово е), които имах в началото на задочния ни контакт с вас  и Тайгетианите, но се появиха нови. Това е в реда на нещата – зад всяка отворена врата, стоят поне още две неотворени.

Още от втория материал на Сваруу 9 разбрах, че сте истински, искрени, състрадателни … списъка е дълъг. Това ме накара да отделя време да изчета материалите, които бяха налични в онози момент. За първи път срещах източник, който отговаряше на 100% на онова което бях намерил/открил, събрал и на онова което носех, което нося и сега като Знание. Толкова много имах нужда да споделя това, че опитах да се свържа със Сваруу 9 (тогава не знаех че тя вече е във време-пространството) като написах няколко послания - към нея и към екипажа.
Нямах нужда от физическо доказателство – спрях да се интересувам от ИЗ от много години, защото разбрах тяхното предназначение. Но контакта със Сваруу така и не се случи. Защо, разбрах доста по късно.

Искам чрез вас да отправя поздрави на целия екипаж и специално на Alexandra.

Сърдечни поздрави от мен:

vanko57 – MHF

Ще съм благодарен, ако не ми пращате отговор, че личен контакт не е възможен – знам че е така, знам и защо !

Ще съм благодарен, също така, ако тези от които зависи, препратят горното към Swaruu - към Сладураните. Благодаря.
(и им предайте да научат български - няма да сгрешат)  :)))

#13 Re: Bulgarian Forum » Време беше » 2022-03-03 07:53:45

Работата е там, че не става въпрос за вълнения, страсти и т.н.. Става въпрос за знание. Не случайно поста ми е написан точно по този начин - към Сваруу (която и да е от тях). Всичко което се препредава се изкривява. Защо? е много добър въпрос, отговорът на който ще ви донесе много.
Освен това - всичко което произлиза от неравновесие - вълнения, емоции, страсти - замъглява. Това е в реда на нещата, но когато това замъгляване започне да се осъзнава, се променя посоката на търсене и съответно се променят отговорите, които се връщат към питащия/търсещия !

#14 Bulgarian Forum » Време беше » 2022-03-02 20:07:08

vanko57
Replies: 15

Време беше да има и форум на български. Толкова много въпроси се натрупаха за една година, много - въпроси на които може да отговори само и единствено Сваруу. Поне от моя страна е така. Надявам се връзката с нея да е оперативна, т.е. достотъчно бърза, защото на енергийно ниво нещата не чакат.

Благодаря на онези които се погрижиха този форум да стане факт. Пожелавам на всички участници тук спорна работа.

Бъдете благословени

Board footer

Powered by FluxBB