You are not logged in.

#1 2022-03-06 12:42:46

az09
Member

Астралния план

Здравейте. От известно време следя информацията, която се публикува от Тайгета и Свару. В много отношения съм съгласен с тях. Обаче искам да попитам и вас, звездните семенца, от гледна точка на вашия опит и разбиране, какво мислите за астрала? Доколкото разбирам Галактическата федерация 5Д е в астрала. Аз чета Елена Блаватска и книгата Дзиан, която тя е разделила на две части - Космогенезис или произход на нашата галактика и Антропогенезис или произход на човека. Там тя описва така наречения Източник като Абсолюта или нашето съзнание. Според нея този документ е много древен, още от времето на Лемурия. Това е било знанието, което е било дадено на първата раса на Земята и впоследствие е било покварено от черните магьосници на Атлантида, докато накрая е напълно изопачено в днешните религии и идолопоклонничество. Не знам доколко това е достоверно, но бих искал да попитам Свару дали това, което е описала Блаватска за произхода е вярно?
Това, което исках да попитам вас тук за астрала е, че тя казва, че астрала е предимно ниско ниво и за тези които търсят своята същност и духовно развитие, този план носи много заблуди и е илюзия всъщност. Тя набляга на по-високите нива.

Трябва ли да обръщаме такова внимание на астрала и на това, което се случва във федерацията, тези войни и съгласни ли сте, че астрала е пречка за нас?

Last edited by az09 (2022-03-06 13:21:10)

Offline

#2 2022-03-06 13:36:11

mitkobs
Member

Re: Астралния план

Астрал най-общо е отвъдното. Когато умреш и загубиш текущото си тяло минаваш в Източника(Ако си въплътен директно от Астрала или Източника). Но Източника има тъй да се каже нива, които са отделени според нивото на съзнание на този, който отива там. Отиваш в тази част на Източника, която отговаря на твоето съзнание. Федерацията се състои от физически извънземни, с тела, с космически кораби, физически планети, това е 5Д. А астрала на 5Д, където умират съществата е 6Д, тоест това е тяхното отвъдно. Но дори и да нямаш физическо материално тяло както се нарича докато си в отвъдното там имаш друго тяло. Винаги и навсякъде имаш някакво "тяло", чрез което си взаимодействаш със средата там. За Блаватска не мога да говоря корректно, според мен много от написаното от нея са фантазии.

Last edited by mitkobs (2022-03-06 13:37:48)

Online

#3 2022-03-27 17:48:55

Gosho bg
Member

Re: Астралния план

Осъзнатите сънища са астрална проекция на съзнанието.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB