You are not logged in.

#1 2022-05-21 18:38:18

Gosho bg
Member

Кемтрейлс

Не знам как вие го разбирате, но това е един вид нарушение на свободната воля. Използвайки закона за привличането, ние сме в пълното си право да НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ с този метод на ментален контрол, както и други естествено и имаме пълното право чрез универсалните закони на ВСЕЛЕНАТА да изискваме спазването им! Използвайте СЪЗНАНИЕТО пълноценно! Има ефект!

Offline

#2 2022-05-26 13:55:54

TatiD
Moderator

Re: Кемтрейлс

Напълно съм съгласна с вас, но тук проблема който виждам е, че повечето хора фокусирани в заобикалящия ги материален свят не познават вселенските закони и още по-малко познават себе си. В този случай вместо да бъдат пълни творци на своята реалност, липсата на познания ги принуждава да живеят на автопилот, оставяйки хаоса да действа вместо тях. И това тяхно "бездействие" е всъщност демонстрация на тяхната свободна воля. Тоест, че може би тяхната свободна воля е да имат точно този тип преживявания и опит.

Но мисля, че останалите, които знаем как работи съзнанието и Вселената, можем и трябва да създадем един свят, в който нещата се развиват по различен начин. Затова е необходимо да се съберем и обединим и да се фокусираме само върху това, което ни прави щастливи. Без да обръщаме внимание на "шума" около нас. Защото живеем в един ментален свят, който е отражение на нашите идеи, ценности и възприятие. Зависи от вътрешната работа на всеки един от нас, от нашите високи вибрации, за да променим тази реалност.

Offline

#3 2022-05-30 19:43:21

Gosho bg
Member

Re: Кемтрейлс

TatiD wrote:

Но мисля, че останалите, които знаем как работи съзнанието и Вселената, можем и трябва да създадем един свят, в който нещата се развиват по различен начин.


Съгласен съм. Тук обаче, за мен изниква следната дилема - дали сме готови като цяло да надскочим контраста (дуалноста), или да интегрираме тъй нареченото зло, през 3D филтръра на реалноста , тоест да го тераформираме в добро , въпреки ограничените ни възможностите посредством тъй наречените пренетални споразумения с матрицата? Тоест , влизайки все повече в ръчен режим ( линейно осъзнаване) , ролята ни на балансьори да е към своя край и най-накрая да конфигурираме и управляваме първата по рода си положителна 3D  реалност в вселената!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB