You are not logged in.

#1 2024-03-29 07:56:46

vanko57
Member

До Аленим, Сваруу и Тайгетианите

Уважаема Аленим,

Скъпи Сваруани,

Братя и сестри Тайгетиани.

Обръщам се към вас в този форум, защото настъпи време да издигнем отношенията ни на нов етап. Напълно съм наясно с ограниченията на Първа Директива и съм съгласен с нея, но е време да започнем да работим на ново ниво, защото има вече достатъчно Земляни, които са наясно със ставащото на Земята и около нея.

Още преди да ви открия, чрез групата Звездни Семенца във Фейсбук, бях разкрил много и онова което прочетох от Сваруу 9 се припокриваше напълно със знанията които носех. „Контакта“ с вас донесе нови нюанси в онова, което бях разкрил и съответно нови знания.

Характерното за онова, което съм разкрил и онова което давате вие е, че има известно дефазиране, което е напълно разбираемо от гледна точка на това, че гледаме от различни ъгли (точки на фокусиране). Но това не променя смисъла на случващото се.

Много е онова, което има да споделим едни с други, много е и Пътя, които трябва да извървим заедно. И е време да се направи крачка в тази насока. Аз я правя тук и сега. От вас зависи да отреагирате. Как ще го сторите, ще прецените вие. Но времето настъпи !

Поздрави от мен – Белият Гарван, Member of High Federation


vanko57 - MHF

Offline

Board footer

Powered by FluxBB