You are not logged in.

#1 2023-10-13 07:34:00

Mizar
Member

подкрепете или ни следвайте

Здравейте, надявам се да се чувствате добре, не говоря вашия език и съм от друга държава.

Момичета и момчета, не трябва да чакаме да ни викат, вече знаем, че никой няма да слезе да помогне, така че зависи от нас, ние не сме пасивни наблюдатели. Ние сме хора, ние сме семена, ние сме съзнания. Това е повече от достатъчно. Това е Ваша отговорност и моя.

В този момент те атакуват човечеството, бебета и деца умират със стотици и наброяват хиляди,
  Телевизиите и медиите ще показват тенденциозна и невярна информация, CNN и нейните клонове (вашите национални канали). Ще покажат лъжи, за да оправдаят това клане.
Това не е война между араби и евреи. В древна Палестина вече са съществували както религии, така и култури. Израел беше изобретен от суперсила преди няколко десетилетия и това е фокусът на конфликта. Това, което се случва с палестинците, ще се случи и с други страни. Тук сме говорили много за заговора, но какво правим, докато заговорът убива и експлоатира бебета и деца? Трябва да направим нещо!!

Потърсете бежанската общност във вашата страна, подкрепете ги в конгрегацията и обажданията. Да вървим ВСИЧКИ ЗАЕДНО с пробудените хора, да се обединим глобално в едно искане, ИЗОЛИРАНЕ на агресора.
Трябва да ги подкрепим или същото ще се случи и с нас.
Хората в тази страна са страдали много от десетилетия, твърде много болка не може да продължава, трябва да направим каквото можем
https://www.instagram.com/palestinahoy/


léelo con la voz del caballero ikki

Offline

Board footer

Powered by FluxBB